IMG_5864-669bde31
Affordable

Citizen Eagle 7

129,95
Verkoper: Ruben AVWatches
Sinds dat ik mijn eerste horloge kreeg heb ik een passie voor horloges. Daarbij gaat mijn passie voor vintage horloges terug naar dezelfde periode. Om mij heen zie ik de high end merken voor absurde bedragen boven dealprijs verkocht worden. En prachtige horloges zoals Ricoh’s, Seiko’s en andere gangbare merken verdwijnen regelmatig in de prullenbak. Het liefste zou ik deze prachtige horloges bij nieuwe tevreden eigenaren onder brengen. Van jong tot oud, “het beste moment om een vintage horloge te dragen, is nu”. Om die reden heb vanuit mijn passie Affordable Vintage Watches opgericht. Kortgezegd www.avwatches.nl. Om gangbare, toffe en betaalbare horloges bij het publiek te krijgen. Al onze horloges krijgen een service beurt door een professionele horlogemaker. Daarna gaan ze een week de watchwinder in als duurproef. Pas daarna zijn we zo zeker van onze zaak dat ze de verkoop in mogen. We beiden 2 weken niet goed geld terug en 3 maanden garantie. Maar ook buiten deze periodes zullen we er alles aan doen om nieuwe eigenaren zo goed mogelijk te helpen.
Direct beschikbaar
Unisex/Man
Alleen het horloge
Prijs: 129,95

Omschrijving

Dit prachtige unieke exemplaar is een vintage citizen Eagle 7.

Het horloge dateert uit de jaren 80 en bezit een 21 jewels 8200A uurwerk. Dit betreft een zeer betrouwbaar automatisch uurwerk. Met een gangreserve van ongeveer 36 uur.

De prachtige kast is gemaakt van staal en door de gehoekte bezel krijgt het horloge een uniek uiterlijk. De wijzerplaat is donkerblauw, bijna tegen het grijze aan en reflecteert het zonlicht op een prachtige manier.

Met president band en is 21cm in omtrek. Meer schakels niet aanwezig. Het horloge heeft door de jaren heen enkele gebruikssporen opgelopen maar ze zijn niet storend

Horloge details

Horlogemaker:
Horloge categorie:
Model: Eagle 7
Periode: 1980 – 1989
Referentie: WR 100

Basis details

Geslacht: Unisex/Man
Conditie: Excellent
Beschikbaarheid: Direct beschikbaar
Inbegrepen bij de levering: Alleen het horloge

Technische details

Uurwerk: Automatisch
Diameter: 36
Kast hoogte: 12 mm
Complicatie(s): Dag notatie

Optische details

Wijzerplaat kleur: Anders
Horloge kristal: Onbekend
Kast materiaal: Staal
Bezel materiaal: Staal
Verkoper: Ruben AVWatches
129,95

Zoeken via smoothseconds betekent:

Deel dit vintage horloge:

Gerelateerde vintage horloges

Als eerste op de hoogte zijn van nieuw vintage horloge aanbod en blogs?

Reactie op aanbod van Ruben AVWatches

Horlogemaker: Citizen
Model: Eagle 7
Prijs: 129,95
Periode: 1980 – 1989
Referentie: WR 100
Conditie: Excellent